BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

08 October 2012

Si Dia Yang Bufday Retis!

 
Assalamualaikum or hello to whoever is reading this 
 
 Hai Korang yang super a w e s o m e !

Hari nie 8 Oct 2012. kann? hihi!

Macam ada sak tak kena tarikh nie. apa ya? Haa nie bufday retis nie. Tapi sapa ye? Hahaha.  Sapa lagi, MUSUH KETAT saye lah nie ha. (MUSUH? taklah, kawan lah..)hihi. Amboii makin lama makin tua dah noo. haha. Lain la macam saye nie, makin lama makin muda. Hohoho. Jap! Nak nyanyi sat kat besday kawan saye nie. Nyanyi sama2 ya. wait! nama dia galeev. sebut galeev sak .


1 2 3..Mula!
 
 
Heppy besday to youuuu..
Heppy besday to youuuu.. 
Heppy besday to youu Galeev..
Heppy Besday To Youuuuuu!
*sambil tiup 18 lilin depan mata*
 
  http://3.bp.blogspot.com/-6xlRpDSa-T4/UHI7DNqNVrI/AAAAAAAAAh8/uGcFMIm6AM4/s1600/_DSC6939.JPG
(sory bukan pic sebenar huhu ^^ :P)

Tepuk tangan "Pap Pap Pap". "Yey Yey Yey". haha.
Okey..
Pada Masa dan Waktu ini, Saya dengan rase penuh hormatnya...mengucapkan..... hihi!
*macam PM sak akuh ni kikikie~

Happy Bufday friend.

Moga kau dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, ditemukan jodoh yang baik, 
berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi, Sentiasa mencari keredhaan Ilahi, i hope you always happy without me and all the best for you STPM ( buat yang terbaik tau! see you di IPT). hihi! Ingat ni, Jaga Iman, Jaga Hati, Jaga Mata, Jaga Kesihatan diri dan Jaga lah Segala galanya bah. hihi! sehhh! uhh, Dah tua dah ha. ah umur berapa xtaw sebelum nie. hihi!  17 kan? So skang nie 18 lah kan. Ooohh bukan budak tecik tecik dah ye. Takleh buli dah la pasnie. Kih3. I ' m Sorry friend. Nak bagi hadiah, aku xda duit banyak cam kau, nak bagi kek pun susah pulak nanti ada yang jeles kikiki~. xpa lah,aku bagi hadiah vector jer ye boleh? huhu~ kalau tak boleh sih boleh lah ye tuan haji...hehe~

tulus iklhas dariku "si Langforever"


Tadaaaa.......!!! Suka Tak?? Suka Tak? hihi!


 

pic ni baru sak sebentar tadi i find and edited huhu :)
sory kalau pic ni tak seberapa kemas. hahaa~
 Maklumlah pic kau kan susah nak cari. kan kau tu YB kp or Tuan Haji gtuh. sehmen! haha.
Whatever.. sory. saya sengaja letak ni si Aaron Aziz. hehe =)
*kau paham paham lah ya why i letak si aaron*
hihi! so, lastly ... this!.

Galeev George Lojuti .
 Antara kawan yang paling aku sayang ..hihi! (sygss lah sangat) agagaga!

Dia bukan Secomel Fitri (Unic) ,
Dia bukan Sehandsome Maher Zain ,
Dia bukan Seromantik Aaron Aziz ,
Dia bukan Seberani Bruce Lee..
tapi Aku hrapkan dia Setegar Nabi Muhammad s.a.w.
dalam menghadapi apa jua onak duri kehidupan.


Doa Untuk Seorang Sahabat
Bismillahirrahmanirrahim..

Ya Allah
Andai sahabatku resah
Tenangkanlah hatinya dengan teduhan makrifahMu
Andai sahabatku terancam
Lindungilah jasadnya dengan kebesaranMu
Andai tubuhnya kedinginan
Selimutlah dengan kehangatan kasih sayangMu
Andai dirinya merindu
Rindukanlah jiwanya dengan saat bertemu denganMu
Ya Allah
Jangan Kau biarkan hatinya  jiwanya dan juga jasadnya terpesona dengan duniawi
Khusyukkan jiwanya dalam rukuk dan sujudnya ketika menghadapMu
Berikanlah kejayaan padanya di duniaMu dan juga di akhiratMu kelak
Semoga dirinya itu saudaraku selamanya…
Amin Ya Rabbal Al amin



ewah! ewah! ewahhh! kemain lagi ye rajinnya tuan punya belog.
Nak wishkan orang hari jadi sejak kebelakangan ini.
hihi! kau peduli apa? dah tuh pulak feveret akuh. haha.
k. lah saya out dulu... ada masa saya buat entry lain dari yang lain pulak..
k.daaa...
 


Terima Kasih Sudi Baca Entry ini -.-
 


0 people yang sweet: