BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

30 November 2012

Contest | Saya sayang kamu, sahabatku !


Assalamualaikum or hello to whoever is reading this 

Holaaa... hari ni saya nak join contest pulak . kang asyik asyik segmen segmen je mak aii~ bosan oww. bosan !  hehe . ye lah kan ? kita pun nak buat benda baru . sekurang kurang nya dapat juga pengalaman baru kan ?. seh ! *bajet baik konon.. Nak tahu saya join contest apa ? mm.. "contest saya sayang kamu sahabatku ! . Actually, saje saje je ikut ni . nak try cam na pula join contest . Oprs ! korang nak join juga ke? boleh bah kalau kau tu bro *ayat ganas . haha. korang terus je click banner biru yang super ohsem itu k. yang kat bawah ni erk? 
 
 
Okey,  take you time reading about this k guys . Lets go !


Okey !
 dengan bangganya saya meletakkan gambar yang ala ala membe sekolah!
*saje nak letak gambo time sekolah cuz kami mula kenal and rapat time zaman persekolahan.

tarraaaaa!!!
( tangan yang mau tumbuk orang itu saya, yang buat peace itu sahabat saya )
*cantik tak cantik tak ? hihi !

Korang Korang !
Nama saya Cik Norazilah Binti Abdullah
Nama Sahabat Tercinta Cik Ain Syafiqah Binti Haris .

Serba sedikit mengenai sahabat saya?
Okey , saya nak cerita sikit tentang sahabat saya yang super ohsem ini .
Ain Syafiqah Haris nama diberi . ewah ! dari nama je dah cute semacam . apa lagi orang nya.. memang super saxobeat lah . wah ! korang boleh panggil dia moleq cuz tu nama panggilan dia tau. Lahir pada 03/03/94 . Sahabat Saya ni memang giler cute+comel+lawa etc . muka dia yang ala ala Cina+Korea+Malay itu membuatkan saya memang geram+geram+geram ! *cam saya mau cubit je pipi dia yang tebam itu . haha .  Okey straight to the point . saya mengenali kawan saya yang terbaik dari ladang ni haha , start time sekolah menengah . kita orang first berlainan kelas time form 1-3. Lastly, form 4-5 baru dapat seclass , first kami x seberapa rapat but lama kelamaan nya pula cam da adik beranak . haha . kawan saya ni seorang yang kecik kecik , periang , kebudak-budakkan tapi kekadang matang juga . But, 1 point yang paling penting korang mesti tau .  "DIA SEORANG YANG SUPER CARING orangnya. hihi . rasanya tu sak kot yg penting . kan kan kan ? tak nak panjang nanti cam ayat karangan dah.


Mengapa saya sayang dia?
sebab saya sayang dia ? Of course lah Kerana Allah s.w.t. . Saya sayang sangat sangat sangat dengan ni budak okey ? sebab dia seorang yang caring lagi periang . bila saya dengan dia je mesti saya ketawa . mesti saya menangis dan mesti saya minta puji *bajet kuat manje lah kononnya . walaupun kekadang itu ada juga gaduh gaduh lah katakan . *apa taknya kan 'sedangkan lidah lagi tergigit . ini kan pulak sahabat . wau ! ayat lagu tu bro ! . Ooo! Oh my god ! i miss her so much ! * nak nangis nak nangis ni .. mmmm ..Stop ! Okey lah. rasanya sampai situ sak kot nak ceta . dah x tahan ni nak nanes . rindu dengan dia tau ! apa taknya dia dah balik kampus kat Uitm selangor and tak kesampaian nak jumpa ada sak masalah bila nak jumpa dia . Whatever, yang penting dia happy sana dan  take care take iman selalu .
(gambar ni saya buat time 2010 kes rindu dia ni ) 



Sebelum saya akhiri entry ni , jom kita layan dulu lagu sahabat dari najwa latif feat syamkamarul .
*lagu ni sempena contest saya sayang kamu, sahabatku !
Click here untuk dengar --->


Terima Kasih Sudi Baca Entry Kupukupupink -.-'

3 people yang sweet:

AmIe said...

comel nye!!! kowg!!! >_<
http://aminahazam.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
semoga kowg slalu together2 ye ;)

hanya aku di sini~ said...

wah..indahnya persahabatan kan? Moga terus bahagia. ^_^

Miss Sue said...

semoga kekal hubungan persahabatan yg terjalin :) aminnn :)