BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

12 November 2012

Sepuluh Sebelas Duabelas !

 Assalamualaikum or hello to whoever is reading this ♥

Hi korang ! Hari ni sesaje je saya nak share kat korang tentang apa yang berlaku pada 10.11.12. hehe.
Actually, pada hari tu besday my nephew "Sitebam" muehehe .
Okey , hari tu saya tak tersangka pula yang saya ni ada plan nak jalan jalan with my Bestie yang sorang tu (Moleq) *maklumlah lama dah tak jumpa . So, jumpa jumpa lah kami kunon . Hari tu kami nak plan lah ni jalan jalan makan bakso kat tempat biasa but lastly tak jadi . u know why? cuz cik kecik moleq ni pergi Tawau shoping shoping with dia punya papa. aduyy .. katciwa+hampa saya dibuatnya tau ! sedih saya ditinggalkan. mana tak nya kan saya penat penat nak plan ke pekan kunak untuk jumpa dia last last tak jadi . wahh! *merajuk macam mau mampus. kikikie~ but never mind . *gue bukan gadis dendaman okay? saya pun paham juak. maybe hari tu keadaan memaksa kami untuk tak berjumpa and menambahkan lagi kerinduan di jiwa. wahh! tolonglah ye..
Well, saya pun dengan rasa yang tak berteman ni pergi lah ajak ajak orang lain pula . Tapi terfikir juga siapa saya nak bawa ye. mm.. last last pikir punya pikir pappp! terjumpa pun idea nak ajak si dia? wah! siapa tu? hehe. of cuz lah my nephew yang sentiasa menemani saya bila saya nak pergi shoping shoping ke? makan makan ke? tidur tidur ke? aik! tak leh pula sampai ke tidur. macam mumy saya dah kalau cam tu right? hihi. So? saya calling calling lah ni nephew saya yang comel+cute ni (Yatiey).

Lang : Assalamualaikum..Syg, mana u ? jom jalan jalan p makan bakso ? i spent. now ye?
Yatie : Waalaikumussalam .. Okey . Jap bsiap dulu.
Lang : Bah Ukey ! i tunggu kat umah mck taya okey ?
Yatie : Okey .
Lang : KBye .
Yatie : Byee .

Beberapa minit kemudian ...
Taraaaaa...!
Kami jalan jalan ! p ukur itu jalan . kikikie~ 
ni lah gambar saya time p jemput ini budak cantik . huhu. 
btw, gemok kah saya ? *yang pakai baju petak petak+tudung hitam.
Actually , saya memang seorang yang simple bila berfesyen or berpakaian ni . tak suka sangat nak bergaya . *tapi sebenarnya ku biasa biasa saja (Untuk Dia -Najwa Feat Sleeq) hihi. 

Okey, after that . kami pun p lah ni makan makan kat kedai bakso yang sentiasa menjadi pilihan untuk menjamu selera. huhu . Japp nak upload gambar lagi ni ah ..

ni lah makanan bakso kami . yummy ! menyelerakan ...









   
abaikan mukak saya yang cute tu . haha.

pelbagai style kan ? hehe ;D *suka hati aku lah .. yang kau sibuk situ buat apa . hehe (kiding)
alright , after je kami p makan makan bakso . direct round-2 ke kedai gambar *kununnya nak cuci gambar.

And then, lastly kami gi beli beli kek untuk si bam bam ncem..

First, begini ceritanya  "tak terfikir pula nak beli kek ni . But, Suddenly baru perasan yang hari tu besday my nephew si bam-2. So, kami bajet lah nak beli untuk dia . kebetulan pula kan ? apa salahnya .
*time tu duit saye naik saham so belikan lah . takya kedekut !hehe.

Haa! ni lah pic pic kita orang time beli cake . *Actually kek nya pun tak lah besar sangat kecik je . cukup untuk 5 orang je makan . hehe . Haa! ni lah pic kita orang tu time beli kek . hehe *Sempat lagi ber SNAP SNAP . haha.

So , Lastly kami pun balik lah . hehe Wait ! sebelum tu nak ceta dulu sal kek tu cam na sampai ke orangnya . Okey , First . nak bagi suprise kat dia . Lastly tak jadi . So, hampelah jawapnya.. alala~
But , never mind . Malam tu ada juak dorang buat celebrate menyalakan lilin kat atas cake itu . mmm..Walaupun tiada nya diri saya but im still feel saya ada kat sana cuz u know why ? ni ahh .. si adik yatiey kite tag kite kat FB siap bagi gambor besar lagi ni ahh.. nak tengok ? ni dia .. huhu

Jap ! sat nak nyanyi lagu Besday ni . Jom ramai ramai nyanyi ..

Happy Birthday to You
Happy Birthday to You
Happy Birthday to You Bam2 ncem
Happy Birthday to You!!!

Yeah! Papp Papp Papp . 
Tiup lilin nya Tuip lilinya Tiup lilinya sekarang ...
Cepat ! 

Yeeyeye ... Happy Bufday Bam ! Semoge you handsomeboy selalu . Auw~
*merapu ntah ape ..

k.lah sampai sini sak lah coleteh saya . k bye bye charming charming !
see u ..


Thanks Baca Sini -,-'



0 people yang sweet: