BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

27 January 2013

24 Makes Me "Bengang"

Assalamualaikum or hello to whoever is reading this

http://1.bp.blogspot.com/-66taU_CkXmE/UQVj57XZQ6I/AAAAAAAACMY/1gUk_XYiTdM/s1600/grrrr.jpg
Amaran ! -sila ambil perhatian.

tengok kakak kerepot kat atas tu maya dahh !!

Ni kat Bawah Semua ni antara benda yang akan membuatkan kupukupupink naik angin + naik baran + naik bengang ! and naik semua lah .. rasa nak cungkil cungkil je mata ni bila benda list kat bawah ni berlaku kat dalam diri ni . Nak tahu apa ke benda tu ? Meh ! kita bace sama sama . *bagi yang nak bacalah.

22 Makes Me "Bengang" :

1.   TAKSUKA Time Tidur Ada Orang or Bende Pula Buat Kacau Nak Kejutkan

2.   TAKSUKA Ada Orang Tunjuk Mengada Depan Kite

3.   TAKSUKA Jumpa Orang Gila

4.   TAKSUKA Si Talam dua muka

5  . TAKSUKA Si Penipu

6.   TAKSUKA Si Pengungkit

7    TAKSUKA Si Selfish

8.   TAKSUKA Si Tinggi Pembawaan *temberanggg!

9.   TAKSUKA Si Busy Body *suka jaga hal orang

10. TAKSUKA Show-off people?

11. TAKSUKA Kredit habis bila nak buat emergency call

12. TAKSUKA Kredit banyak, tapi bateri kong

13. TAKSUKA Bertubi-tubi org msg time kredit RM0.00

14. TAKSUKA Kredit RM123456789.00, handphone senyap nak mampoi

15. TAKSUKA beli something tapi takde duit

16. TAKSUKA Bila dah ada duit, barang yang nak dibeli tu dah habis stock

17. TAKSUKA Orang hon-hon time traffic jam

18. TAKSUKA Lawak yang langsung tak lawak

19. TAKSUKA First day bulan datang melawat, time tu lah "roti" out of stock.

20. TAKSUKA Jumpa Orang Sombong yang nak leppang je muka die !

21. TAK SUKA bila kite dah siap nak kuar, LAST MINUTE tak jadi !

22. TAK SUKA Si Panas Baran

23. TAK SUKA banyak orang bising +bising sana sini

24. TAK ADA Orang Pujuk Time Merajuk

Kite dah listkan .
*actually banyak cuma xpikir lagi. anda pulak bagaimana ?


Terima Kasih Sebab Sudi Baca Sini ^^

6 people yang sweet:

anis suryanie said...

hahaha..
paling tak suke no.1 ngan no.21 :)

nadia farhana said...

paling tak suka no 4 and 10 :)

Ainim Suju said...

no.2..yg lain2 tu boleh tahan lagi asalkan jgn dilayan..hehhe

Yumida Huda said...

sama la kita sis...paling x ske yg no. 6 tuuuu...

follow sini

scha nabilah said...

tak suka no 14... kuikuikuikui..

Ct Noraishah said...

Hehee..banyak persamaan la