BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

22 January 2013

#HappyBirthdayFahmiAshari

Assalamualaikum or hello to whoever is reading this

korang korang . hari ni kan ? sepertinya cam ada je yang  tak kena !
Ape ek ? mmmm. pikir punya pikir punya pikir punya pikir ...
Rupa rupanya ...

Ooohhh ! ternampak kat FB ada orang tengah Bufday Retis ! tapi , siapa ek ? mm..
Laaaa...... ni ah kawan FACEBOOK yang super duper HOT lagi COOL giler .
Sporting nak mampos !
Nak tahu siapa ? ni dia.....
pemilik nama Encik Fahmi Ashari .

(sory kalau pic ni x seberape okey )


surat pink untukmu .... muehehe..

For Fahmi ,
wawawa.... kemain lagi engkau ya fahmi ! dah besor panjong kau haa ! Laaa... tua dah noo ,, dah 20 tahun ek ? nampaknya, tak boleh buli dah lepas ni ya . dah boleh kahwin dah ni umuran 20an ni . hehe ~  Whatever , yang penting i doakan agar you sentiasa dilindungi dan dirahmati Allah swt . sentiasa ingat ni "take iman,take care,take heart,take all lahh .. key ? and sentiasa mencari keredhaanNya .Bila sukses nanti jangan lupa diri tau . ingat tu ? sentiasa menjadi seorang yang disenangi semua orang . Btw, jangan sombong sombong tau ! tak baik noo.. hehe~ sorry i baru nak cerita cerita tentang you kat blogger . bukannya ape , i sengaje tu sebab nak tunggu birthday retis you baru nak post tentang you . hehe , Tahniah sebab dapat tempat kedua dalam pertandingan tu . Berkat juge doa i kan ? hehe . belanje tau ! kn you menang . hihi . Papun , semoga apa yang tersirat kat gambar di atas tu . semua tertunai for you . aminn . hadiah ? mmm.. tak ada lah , tak banyak uit lah nak belikan you . *lainlah if cam you tu banyak duit boleh beli banglo sekali . kikikie~ sory juge sbb i orang yang paling late wish kat you . you know why ??? sbb saye nak jadi orang terakhir dalam hidup awak . *ayat cinta tu bro . muehehehe. oprs! tidak! tidak! i nak jadi orang terakhir yang wishkan birthday kat awak . huhu  k. laa sampai sini lah sak coleteh ku .
sebelum tutupnya entry ni jom layan dulu lagu ni .....
*lagu ni lah yang membuatkan saya kenal encik fahmi ashari :p

*tasha and ed , pinjam luk lagu anda berdua* -,-'

Oke , sory entry ni hanya tertumpu pada Encik Fahmi Ashari .
Almaklumlah .. windu sangat nan Beliau . huhuahuahaha .
*just kawan oke . jangan pikir lain pulok noo..
whatever !
Happy Birthday For Encik Fahmi Ashari
From me ,
 Norazilah Abdullah 
Si kupukupupink ,
Pemilik gigi rabbit yang suka bercakap sambil gigit tangan . mueehehehe.

Terima Kasih Sebab Sudi Baca ^^

1 people yang sweet:

budak smile said...
This comment has been removed by a blog administrator.