BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

09 January 2013

#HappyBirthdayNorazilahAbdullah

  Assalamualaikum or hello to whoever is reading this

Ewah ! Ewah ! berbulan bulan da hari jadi baru nak apdet blogger ya . sungguh tak ohsem lah Si Lang ni . haha. ala, mana tak ye kann ? s aya sibuk lah sejak kebelakangan ni . Start je 18/12/12 tu da hari jadi adik sepupu *Rukaiyah . Pastu tu pula Bufday si saye pula dengan adik berdua ni ah. *yusrie and Nordiana . Lepas itu pula, da pulak kahwin mahwin lagi cousin saya sorang sorang ni . 
*Jabira#Senneng#NewYear.


Ala.. tak pe tak pe , nak share ah ni tentang apa yang dah berlaku time 2012.2012 tu .  Actually , hari tu memang kitaorang ada buat celebrate pada malam 2012.2012 . sungguh sungguh ohsem tau time celebrate tu . mana tak nye kan ? semua family datang . Mahupun dari ke sabah hinggalah ke sabah balik *bajet nakbagitau lah tu . hehe . 

Ok . Dalam entry ni saya taknak "borak panjang panjang makan dan tengok wayang". Mak aii~ Sempat lagi kau nyanyi ya. hehe "Sikit sikit je i merajuk u selalu sabar pujuk" ala, dah lah tu nyanyi tu. ekeke. So? saya nak upload picture terus je okey ? dan saya harap korang tak lah bosan ye tengok gegambar semua tu. hehe


Sebelum tu . saya nak wish pada diri sendiri dulu . Sempena Hari 20 Dec 2012 . "Happy Birthday To Me" Norazilah Binti Abdullah a.k.a Zila atau lang . yang telah berusia genapnya 18 tahun (kakak2 da tau) call me kak Lang Okey?muehehe ---> Sempenanya umur saya 18 tahun ni saya nak menjadi seorang manusia yang sangat sangat sangat berguna kepada agama ibu bapa keluarga tercinta sahabat tersayang dan semua orang yang mengenali diri ini dan juga kepada bangsa dan Negara . chewahh ! saya nak berjasa dan sentiasa disenangi oleh semua orang . Nak jadi lebih TERBAIK+AWESOME . Yah ! Terbaeekk (y). Saya nak berazam supaya taknak da jadi kebudak-budakan nak jadi kematang-matangan dah!
-meskipun diri ini masih lagi seperti budak budak kecik-

i dont care okey ? biarlah orang cakap : eh ! sedar sikit lah badan kau itu cam budak ! ala . even saya kecik yang penting pemikiran makin dewasa baru lah ohsem sikit kans ? haha. Dan , Saya nak berazam juga jadi Seorang Super *BraveGirls* menjelang azam New Year 2013 . Taknak kena buli oleh sesiapa punn tau ! huahuahua. *trep kuat lahh sangat.


Kepada semua yang wishkan saya . Mahupun di Handphone, Facebook, Twitter, Shoutbox . Saya takkan lupakan wish wish korang tu tau . "Happy Birthday lang", "Selamat Hari Jadi Sayang" "Salam Kelahiran" "zila.happy.bday. c:"wah! takkan dilupai itu . Sungguh sungguh bermakna . haha. Thank you so much<3. Lang Harap dan berdoa, korang pun, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki baannyakk bannyakkk.. Apa Salah dan Silap lang meskipun secara langsung ataupun tak . lang minta maaf tau ! kan setiap orang tak akan lari dari kesalahan.
So, di kesempatan ini lang minta maaf je lah yang mampu nak cakap ye. hehe . 

Nak ambik Kiss Lang ni . meh. Muahh. Muahh! :D

So, apa lagi . saya nak upload ni ah gambar time celebrate 2012.2012 .
selamat menjamu selera anda ye dengan santapan gambar gambar ini  . haha.

Sewaktu Petang Sekitar jam 3 petang . kami menyediakan belon untuk majlis bertandang . 
(wah!cam kahwin pula nya ye ) muehehehe.

 diantara belon belon yang menemani saya haha . yang pink tu sahaje di asingkan cuz tema saya kan pink+putih . ewah ! kemain lagi kau ya lang =_=


(SNAP! gambar ni time mereka mereka sedang bersiap siap)
Family dari Sandakan Sabah . yang super duper Ohsem . Best giler oww join dengan dia orang ni . Happy sangat sangat . Sporting gilak bah . hahaha -_- 


Time Kenduri Kesyukuran dijalankan . Sebelum majlis dimulakan kami buat kenduri dulu kat atas rumah . Then, past je Selesai kenduri kat atas rumah . kami pun turun bawah rumah untuk event seterusnya.

Antara cake and cup cake kami bertiga . hehe Wah ! cake ni kamu semua perasan tak ? berlainan warna sak semua . alaa.. *mana tak ye kan kami semua lain cita rasa genk . so ? tu lah tu berlainan. hua hua . But, perasaan tak ? yang cake coklat itu . berbeza dari yang dua ni kan . ahh? cake siapa itu ye agaknya .



Jom ! tengok lebih besar siket ! =_=

 LANG 18TAHUN

Of Course cake saye . sweet tak sweet tak ? kecik kecik kan . sekecik macam diri saya  ni . huahuaahua ;D
Actually, cake ni kan ada maksud tersendiri . Mengapa 1 je cake besor dan Mengapa 8 pula yang kecik ni ? Okey , kan umur saya da genap 18 tahun so yang besor itu menunjukkan 10 tahun dan yang 8 itu pula menunjukkan 8 tahun . so , 10+8 = 18 tahun kann ? Yah! pandai pun mengira . Wah ! jadi guru matematik lah pula. hehe .

Ni lah mukak kami bertiga yang bufday retis time tu . Saya (tengah) . Adik Yus (tepi) . Adik Nordiana (tepi). Masing Masing Punya Gaya tersendiri . Cute lagi Beauty . Tapi diantara mereka berdua saya lah yang paling tua . paling Ohsem lagi Supa dupa dipa ! haha.



wah ! lilin lilin dah nyala nyala dah tu . aishh ! Sungguh best lahh time ni . suka suke ^^ Orang Ramai nyanyi sama sama tau . Nyanyi lagu Selamat Hari Jadi zila untuk kite . Subhanallah ! sungguh terharu time ni tau ! sebak dalam dada.

Nie lah Gengs Yurini yang Super Super Ohsem <-- Hoii! bukan main lagi ah ! happynya kami . kikikie~ mana tak ye kan . kami jumpa jarang lah bro* setahun sekali pun tak ada ya. Kecuali lah if ada masalah family ke? masalah perkahwinan ke ? atau masalah sewaktu dengannya ke . hehe. But , TakTipu ni ! Sungguh Sungguh Ohsem oww dorang time bufday saya . Sampai sampai tak bertidur semalaman hanya kerna nak jayakan bufday saya itu . wau! terharunyee.. 


Nie .. bakal bakal , Oprs ! salah sebut lah .. Actually , ni ayah kepada sahabat lama saya atau lebih dikenali sebagai Ollok .Sweet tau pak cik ni ! Dah lah sweet, sporting giler lagi tu . Tengoklah tu , sempat lagi nak berSNAP dengan ni beliau . Its true lah kann pak cik ni memang Sporting sangat .




   Barisan Para Konco Keras malam tu . The gengs Impian Group .yang super power rangers dihati haku ini ! huahuahuaa . Btw, Thanks Beboyss Semua . Sayang korang tau ! tanpa korang maybe majlis ni tak seindah yang disangka sangka kan . Thanks ya diatas sporting sportingnya korang semua . Harap korang tak lah rasa kecil hati jika ada tersasul bicara ataupun perbuatan. lagu? emm.. lagu yang abang Lok cipta khas untuk saya dan sekeluarga, saya hargai sangat . thank you so much ya mr.saxobeat <3 (sahabatlamagtuhh) . Dikau lah dihatiku selalu . sehmen ! thanks2 lah ya sebab datang di atas undangan my mums walaupun kepenatan sepanjang hari kerja, dikau lah kawanku selamanya . hee~ Stop lah tu lang .


Sekitar Jam 12 Subuh .

Para Penari Terhebak saya . Gembira lahhh tengok dorang menari suke sangat !

Bebudak saya yang paling paling saya sayang . Mereka ini lah Anak Murid saya yang super super bestt! ikut cakap tahu ini budak . Namun, kekadang tu ada juga yang tidak menyenangkan but saya sedar sebagai seorang pendidik , saya mesti ada kesabaran yang tebal . Sebab menjadi seorang pendidik ini tidak semudah yang kita sangkakanright ? Btw, saya sama tinggi lorh sama mereka mereka ini . *cam budak betul lah si Lang ni . Huahuahahua :D

Para Queen Tercantik di hati dahku ini . sayang tahu dengan semua semua kat atas ini . Auntie auntie and anak buah saya dari sebelah papa . 

Para GrandMother & Auntie dari sebelah mama .Wewitt! Sempat mintak gambar lagi tau mereka mereka ini . hehe.


Sekitar Jam 3 Subuh .

Barisan para bro sekampung . Bro Bro sekampung yang terbaikk dr ladeng ! kikikie~ uisshh! tengok tu dorang happy+happy ning lah . siap buat peace oww.

Muka Mck2 saya time kesedihan merasuk ke dalam diri .


Face yang sangat sangat Sad . You know why ? mm.. time ni sebak thu . Abang Ollok Tengah duk buat lagu special for me and family . Lagu tu of cuz lah berkisah tentang Arwah . Memang sangat sangat sakit thu time ni . hanya Allah s.w.t sahaj yang tahu bagaimana perasaan saya time itu . :'(


Para Anggota Tercinta . Pak cik Pak cik saya ni tau ! tengoklah betapa Sporting nya mereka . Btw, yang pakai spek tu papa saya . handsome boy kanns?? haha . Whatever , Semua Person Kat Atas ni memang Handsome+Handsome lahh . :p

Sewaktu pagi , sekitar jam 6 gituh lahh .. masih lagi still terbangun auntie auntie tercinta saya ni . Sanggup tau tak bertidur dia orang ni semata mata nak jayakan majlis bufday retis saya . 
Tq so much auntie auntie ku  ♥ <-- sayang ketad2 korang tau !

Sebelum tu layan dulu ni video .
 "Selamat Hari Jadi"
"Selamat Hari Jadi"
"Selamat Hari Jadi Zila"
"Selamat Hari Jadi"...
"Happy Bufday Happy Bufday"

"Hidup Akan Indah Jika Senyuman Selalu Ada"
Norazilah Abdullah.

0 people yang sweet: