BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

30 June 2013

The Bubble of My Heart



Assalamualaikum or hello to whoever is reading this 

this time I'm keen to talk about my beloved family. my sweetheart forever ever ever so , jom ! 

Papa - Abdullah @ Dols.
Papa yang paling handsome dlm dunia, Thanks for the love and care dad.ILY :)

 Mama - Hajiah @ Nayang.
Mama paling cantik dalam dunia, I just want you to know tht i really love love love you. so very very much ! 

Mohd yusrie - Handsome boy
Adik yg sgt kedekut tapi sweet pula! Sometimes menyakitkan hati, banyak kerenah dan songeh . Anyway,ily !



p/s : sayang papa, sayang mama, sayang adik yutt ! LYSM -,-'


04 June 2013

"No Relationship" is perfect ever !


No relationship is perfect, ever.


I'm actually not as interested in telling about my personal affairs, But "dalam keadaan yang memaksa kan" I should tell all of you about this comment. (Facebook)






First, I'm so not believe that where there will be people who are aware of my personal life and ask about my status. *So tak percaya oke disitu. But i know "Sepandai pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga" kan kan ? hihi ! So I feel this can not hide anymore and finally I have to confess also. So, This is my confession....




I used to remember my mom said,

“..Berhentilah menunggu dia yang tidak pernah menganggapmu ada dan terima lah dia yang menyedari bahawa betapa beruntungnya dia memiliki dan menyayangimu..”


So, actually "YES! I LIKE HIM" more than friend.. But, i know couple in islam is HARAM, rite? BERCINTA is fitrah and only straight to nikah. So, to me "No relationship" until nikah and we just a FRIEND only. Actually, we still single same like anda yang single mingle itu. We just pray to Allah SWT. InsyaAllah , kalau kita ada jodoh takkan ke mana right ? Trust Him and percaya pada jodoh coz its is better, i hope we can handle "feeling2 love" before nikah, insyaallah -,-' mohon doanya dari anda pembaca saya :p
 



Temukanku dengan cinta ^^
"..happiness belongs to those who believe in the beauty of life.."



Di gelap malam aku mulai tenggelam 
Saat kau peluk erat tubuhku, sayang Tunggu aku pulang, 
aku pasti datang Menemuimu tersayang 

Beranikan diri bertemu orang tuamu 
Bicara baik dari hati ke hati, Restuilah kami, doakanlah kami 
Jadi pasangan abadi 

Tunggulah aku menjadi imam-mu Dan tunggulah aku menjadi imammu 

Dan akan aku lamar anakmu di tahun ini 
Restui kami, doakan kami, jadi pasangan abadi 
Dan akan kutanggung jawabi kebutuhannya 
Lahir batinnya, jiwa raganya Agar ia bahagia dudududu


P/s; Ya ALLAH, sometimes its hard for me to understand what You really want to happen. But I trust You. I know You will give me whats best.


02 June 2013

#HappyBirthdayNirahHazreenMusnirah



Assalamualaikum or hello to whoever is reading this.

Yeah yeah ! hari ni kan ada orang hari jadi, and buat celebrate tau ! tapi agak hampeh juga sebab aku tak dapat join ! Oh noo, what happens ? Laaa Hai ! Paham paham lah kan ? Buzy Body gtuu ! haha, LOL!

Oke, demi untuk tidak membuang masa sesungguhnya entry kali ini aku just want to wish bufday especially to my friend merangkap datin di hati haku ini haha dan tanpa membuang masa ?


Jom Nyanyikan sebuah lagu untuk dia

Happy Birthday to you
Happy Birthday to you
Happy Birthday to you Nirah
Happy Birthday to you !

Cepat tiup lilinnya cepattt....

  • Semoga di berkati Allah swt selalu  
  • Semoga panjang umur murah rezeki   
  • Semoga menjadi insan berjaya dalam hidup   
  • Semoga impian semua tertunai 
  • Semoga cepat langsing dan anggun   
  • Semoga comel comel + cantik selalu   
  • Semoga tidak melupakan si kecik ni  "Zila Cecelia"

Saya Sayang kamoo Nirah !

Semoga Persahabatan kita akan kekal hingga ke syurga Ilahi yang hakiki -,-'


P/s : So Sorry, Sebab tidak dapat menghadiri celebrate bufday hari ni so bz, Next time lah if xda halangan oke ?




SEGMENT TAMBAH FOLLOWER & PENCARIAN BLOGLIST





Sweet Followers #247

For join Just Click banner