BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

27 July 2013

Oh no ! itu memang aku



Assalamualaikum ♥ *Muka ceria finally diberi chance and masa untuk update blog ni sebabnya ada wifi orang yang on hoho ! and jarang update sekarang disebabkan my modem ada something hilang dari palenya :P Bak kata friend hakuu Cc: galeevg : Telefon Menyelam, Broadband Berenang LoL~ xD

So,
Hai reader ! Today ada sedikit cerita nak di kongsikan untuk anda semua.
yeah ! what is that ? apa cerita itu ? Oke, cerita itu macam ni.



Aku ni memang zila yang dulunya di kenal sebagai seorang yang sangat sangat sangat sangat kecik oke ? Dah lah kecik pulak tuh pindik pindik lagi pulak tuh pastu kurus2 lidi bagai lagi pulak tuh huhu Oh no ! itu memang diri aku ?

Oke, tutup cerita kisah dulu di situ but ! for the right now yang cik tukang jual pisang yang dulu nya di gelar seperti itu. kini menjadi seorang yang sangat dewasa oke, tingginya pun dah nak mencapai ke tahap 'normal' bagi seorang gadis semasa

Dan at the same time gadis semasa itu juga yang dulunya digelar seorang yang kurus kering cheh ! macam gitu yaa~ Actually yang kurus itu dah bertukar molekul molekul nya dengan yang lebih baik, lebih selesa, and lebih bermakna hoho ! sampai ke tahap situ oke sebenarnya



Dan sewaktu dengan itu diri ini merasa sepertinya dah membuang masa pulak bagitau point yang sebenar huhu ! Laaa biasalah buat saspens kat awak apa sebenarnya yang ada di entry ini hoho \m/





S : Eh, budak kecik dah besor dah yerr diko sekarang ? apa you makan ni ?
A : hoho ! aku makan nasi haaa apa lagi ! soalan bonus oh !
S : Eleh, tipu ni kau, *bla bla bla
A : Laaa, tak percaya pulak ko ni ! ya suda dech


S : Gamok suda dia ?
A : Boleh lah, berbanding yang dulu
S : Mesti ada tips tipsnya ni, Cak ceta ?
A : Ada,ada tipsnya iaitu makan mengikut masa yang ditetapkan cheh !


S : Hey, mak cik !
A : Apa pak cik !
S : Tembam nampak ?
A : Aku bagi lembam hang baru hang tahu ! hoho

Dan yang paling dahsyat, ini dia :

C : Huishhh, ada tuh kan dulu kurus bah dia ! macam lidi betul kecik lagi tapi
A : ehek ehem ! *batuk ganas disitu
C : Tapi kan sekarang macam orang yang kena kejutan elektrik ow
A : Hohoho takutnya @_@ :P




Oh no ! itu zila oke ? dengan "Syafiqah Diana"



Tak payah tanya lagi apa point  disitu oke, you dah tahu kan apa pokok ceritanya ? hoho,
Tu lah asal jumpa orang mesti ada soalan tuh, mesti ada pertanyaan itu, rasa macam nak cakap jer kat dalam diri ni !Eh, betul ker apa yang terjadi dalam diri aku ini seperti orang orang yang kata ! hihi So, tak peh itu memang aku ?



But, Alhamdulilah thanks to Allah -,- for give me badan yang sihat dan hati yang makin sihat ewah !Sangat sangat bersyukur sekurang kurangnya tidaklah di katakan budak kurus kecik lagi, *hampa tahu bila ada someone kata macam tuh



P/s : Bersyukurlah atas setiap sesuatu yang berlaku *-* Oh ya, sebelum terlambat selamat berpuasa semua, eksaited pulak puasa puasa ni. :P