BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

21 August 2013

Salam Eid !





Hari raya,,,genap sudah sebulan berpuasa ! Hari ra a a ya, mari ramai ramai kita gembira,

Di hari raya kita saling bermaaf maafan, Hari r a a ya, mari ramai ramai jemput ke rumah,



 Lagu apa kat atas, Cuba teka ?



Wawawa semangat dia, menyambut lebaran ! *heyy mestilah, siapa kata tak semangat kalau suasana seronok ! cheh ! panjang lettew nampak huhu alahaii, mestilah family camni dah kumpul ramai mestilah happy kan ? hehe


So, Salam Aidilfitri uolls, Maaf zahir dan batin tulus ikhlas dari diri ini kepada anda, yang kalau kalau ada terbuat salah, tersasul bicara ataupun tergurau senda *asehmen! Maaf seikhlasnya dari diri yang kerdil ini ya, Sebabnya ?

Sesungguhnya setiap manusia tidak akan pernah lari dari kesilapan masa lampau, kan kan kan ? :) oke, kalau dah settle jom kita bersalam salaman dan buka balik lebaran baru dan balik start dari 00,

Actually, entry kali ini tak nak coleteh panjang just nak share picture hari raya harituh ! So, Sedikit gambar nak kongsi kongsi untuk korang time raya pertama haritu oke ? Jom layan sama2



Tak payah nak tanya lagi kenapa sikap aku yang sangat childish tak pernah berubah
LikeMother Like Daughter<3

 

 
Para siblings my mom 


 




 

My mom <3, kecintaanku buat selama lamanya dan BFF ku yang paling lama paling cool !








  

 


Sweet Couple yang paling manang di hati ini :P


p/s : ceciter panjang next entry kayy ? im so tired today hehe

0 people yang sweet: