BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

21 October 2013

Happy Anniversary ?


Assalamualaikum ♥

Hi, kengkawan ! hari ni ada mood pulak nak update blog hihi~ Rasa tetibe* Sebab tajuk tuh tengok lah weyy, gempak tak ? gempak tak ? hoho ! Happy Anniversary ni ! tapi siapa erk ? Adakah diri ini dengan si dio ? haha tak lah, Anniversary ni for my mom and dad yang super duper sweet itu !

24years, mereka berdua tempuhi pelbagai onak duri kehidupan dan moga hari yang akan datang sama seperti sekarang dan moga di kekalkan hingga ke alam syurga Insha Allah, Amin mudah-mudahan :)

Oh ya, sebelum tuh nak share kat korang tentang gambar harituh (17oct 2013) yang sambut anniversary mak & papak, So jom ! 


Nih sesi beli kek dan sesi sweet2 for my mom and my dad ^^,  suka SEsangat tengok nih tau =D

Tadaaa !! This is cake so cute siap ada leb leb lagi ! 
especially for my mom and dad


Love you berdua mom dad, laju laju dan ketad-ketad :*

Alolololorh, sweetkans ?  


Nih pulak version Suami isteri juga, my uncle and my auntie yang super childish ni, yang pasti childish2 best tau ! sebab dorang nih *mudah mesra *seporting gegile* sampai kita nak naik gile~


My uncle Arman says, tak pe lah pinjam kek dulu lah nak snap =P


Dan, of course kami juga yang mau bergambar nih, Lai hai ! tak mau tinggal juga dia mehhh ! cheh!

Sweet tak ? Sweet tak ?

Nih pulak version retard ! yang melampau lampau punya face ! tapi best,


Dan, pas sak dari kfc kitorg pegi funfair lagi, nak jalan cari hal ! hahaha *kiding


Alamak ! please tengok siapa tuh ? kat atas tuh ? Aduhai, tak tahu malu weyyy, perangai kalau xubah masih juga dia =P




Part nih juga aku suka sebab suka tengok mak aku dan adik yang ceria jer macam kanak kanak rebena=P

 




Sama juga macam tadi tapi nih, *actually kitorg nak naik yang cawan cawan tuh tapi rosak pulak tetibe so, tak jadi lah dan tepaksalah kitorg naik kuda2, actually malu weyyy, org besor naik kuda =P ramai oke? tengok kitorg naik kuda2 nih tapi apakan daya nak naik juga so, pedulilah ! ada ku kesah =P *kiding

 
 
 





 

Sempat lagi okey ! aku berposing di tempat orang ramai ! hahaha



Pak & yus pegi beli token lagi huhu


Me and Auntie Mas

 
 

Pak ambil duit lagi nak beli token nih, hihi =D




Abdullah Nayang
Moga kekal hingga Syurga Insha Allah,
Banyak cerita tersemat di jiwa mengenai mereka,
Tapi aku rasa cukup aku saja yang tahu dengan mereka,
Dan oleh itu aku chow dulu guys ! Bbye

*Boleh tengok selebihnya kat video keek nih k
Jangan lupa follow me Cheh ! promot !

See you again di entry yang akan datang :*


With Love, Zila Abdullah



0 people yang sweet: