BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

22 October 2013

My "E" : Teaser


Assalamualaikum or hello dears


Since dah almost a month i did not update anything in here kan *kecuali kemaren upload gambar anniversary jer, OH NO so pemalas oke? So zila ! baik mula balik tulis blog. Lagi lagi dah start ada perubahan dalam hidup ni, jadi awak kena banyak banyak menulis. ewah ! macam lah gempak melebih blog nih hoho . *Oke sangat tetibe*


Anyway, hari ni aku rasa tergerak hati pula nak jawab tentang teka teki ini walaupun first aku tak heboh hebah kan mana mana pun kecuali upload gambar kat insta share kat fb dengan bagi caption gantung. Tapi oleh kerna ada juga ketulan ketulan manusia yang dapat menjawabnya. So,



Tup Tap Tup Tap lama mendiamkan diri kan, syukur Alhamdulilah,
i'm someone's tunang dah hohoho!!!

Alhamdulillah. this is a step nearer to a new beginning. 

 
Perancangan Allah SWT sungguh indah hinggakan diri tak tahu bagaimana nak jelaskan. Tapi aku tetap percaya ada satu cerita yang terselit di dalamnya, sungguhpun hakikat itu harus aku terima :)

 

Ya Allah, berikan kami berdua ketabahan dan kesabaran dalam menempuh fasa yang baru dalam hidup kami ini Dan semoga kami berdua dapat bersatu di dalam ikatan yang suci dan juga diberkati Amin



Ok, dah teaser jer pun kan ? so, Insha Allah nanti kan sambungannya di entry yang lebih panjang. *maybe kot*





P/s : Padahal majlis harituh 10august 2013, dah lama dah pun nak-dekat-3-bulan dah tapi baru nak update pasal ni ! =P *sebabsegan+blushing* dan pening pale nak fikir pasal nak update ker tak nih ? Whatever, tq guys for reading this entry =D



With Love, Zila Abdullah



0 people yang sweet: