BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

15 January 2014

15 Hadiah sesuai untuk lelaki


Assalamualaikum

Dalam banyak banyak perkara, ini adalah salah satu perkara yang buat aku rasa terkaku, why ? sebab aku paling pemalas nak cari hadiah and pikiaq nak bagi hadiah ape ye untuk lelaki ? tau lah orang laki ni sometimes ada benda yg dia suka sometimes tu tidak ? hmmm if perempuan tadi alaaa, senang jer tutup mata dan hidung pun boleh teka geng gitu haha sebab perempuan ni banyak benda yang dia suka tak macam lelaki kan ? cerewet sikit hihi

Hadiah ni sebenarnya bukan untuk hari jadi saja tapi untuk anniversary ke, kejayaan ke, atau just bagi untuk saje saje pun boleh asalkan pasang niat ikhlas jer itu jauh lagi penting right ?



So, ini antara idea hadiah yang mampu aku listkan,  aku tak bagi captionnya just point jer ya harap membantu untuk korang oke hehe :

1. Minyak wangi
2. Wallet
3. Belt @ tali pinggang
4. Baju/Seluar
5. Jam
6. Pen 
7. Gadget
8. Aksesori
9. Cincin
10. Jaket
11.Produk kecantikan
12. Majlis hari jadi
13. DIY birthday card
14 .Kasih sayang
15. Doa
Yang nie lebih sweet and bermakna dari 14 kat atas.


P/s : Sebenarnya memang susah nak cari hadiah untuk lelaki. Tapi untuk perempuan paling senang nak cari. Dan ini pon diakui sendiri oleh kaum lelaki kan? So kesimpulannya kenalpasti lah keinginan dan kehendak pasangan atau lelaki itu untuk memudahkan kita mencari hadiah yang sesuai untuk mereka.


 With Love,
Zila Abdullah

0 people yang sweet: