BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

26 February 2014

Sweet 20


Assalamualaikum

My pink cake for Sweet 20 :)


Oke, kali ini tukar diri dari " AKU" ke zila ya. Nak manje sikit. huehuehue.


Alhamdulilah. dengan izin Allah kini Rasminya zila dah berusia 20 tahun. Wah! zila dah besar dah. Ya Allah, dah 20 tahun rupanya. Tapi tak tinggi tinggi pun. huehuhue. Alololorh, cepatnya masa berlalu. terasa baru semalam bermain rumah rumah dengan kawan kawan. Main masak masak. Main layang layang. Main kawen kawen. Main jadi jadi. Ish. "masa" punya pasal lah ni. selalu cemburu.

Hmmm... Masa berlalu sepantas macam kilat. Tanpa zila sedari umur zila juga berginjak naik dari angka 1 ke angka 2 kan ? Dan tanpa zila sedari, kematian semakin memburu. Apakah semua amalan zila sudah siap ? Ya Allah, Ikhlaskan zila Ya Allah.. pimpin diri ini agar selalu ada di jalanMu.


Alhamdulilah, dapat potong cake juga meskipun agak sebak sedikit :P

Kini usia zila semakin bertambah, hayat semakin kurang dan ajal semakin dekat. Inilah hakikat manusia tak mahu ingat. Allah. Berikan zila kesabaran dalam menjaga jalan istiqamah diri. Sungguh, tak sanggup rasanya nak bawa semua ni sampai ke Akhirat nanti. Bantu zila Ya Allah. Kuatkan diri ini.

Lagi tua, lagi dekat dengan kematian sebenarnya. Moga Allah matikan kita dalam keimanan & ketaqwaan inshaAllah. -Denabahrin-

 
Lagi best hari jadi kali ni, celebrate sekali dengan aunty masni hihi

Anyway, Macam semua orang. Dalam birthday kali ni, zila mempunyai beberapa azam. Tapi yang paling penting azam nak jadi a much better person and nak belajar lebih banyak benda yang belum zila ketahui di muka bumi yang fana ini. Cewaa !

Eh Eh. kalau diikutkan.. tahun ni tahun last sambut birthday berstatus single. Opss ?

Kemain, siap main suap lagi =D Sweet kenen hihi

My wish ?


YA ALLAH , THANK YOU SO MUCH EVERY ONE ! I FEEL SO MUCH BLESSED ALHAMDULILLAH. AMIN. Sebab sudi untuk wish semua hasrat dan doa itu. Tak kisahlah sama ada yang WISH dekat Handphone, Facebook, Ataupun sewaktu dengannya.

That's all.

So, HAPPY 20th BIRTHDAY TO NORAZILAH BINTI ABDULLAH.


P/s : Jarang update sebab mak anon ni selalu update di ig jer, zilabdullah namanya *Follow tau* Promot jap :P


With love,
Zila Abdullah.