BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

24 March 2014

Cinta Kilat OSD


Assalamualaikum U'olls

Wah ! Why Bode Why Bode  Why Bode eh eh tetiba pula jadi Diva AA ni huehuehue. Finally, dapat juga meng'update blog yang dah bersawang mawang ini. Geram jer bila kenang diri sendiri ni yang tak pernah rajin meng'update entry baru. ish. perasaan sangat lah tu, azam tahun ni nak rajin meng'update. tapi masih tak mampu tunaikan. hmmm sabarlah wahai kekanda adinda..


Alhamdulilah, OSD dah kahwin rupanya. haha. Actually, aku dah lama tau tapi biasa lah lambat update jer kan ? ala belog ni kan selalu ketinggalan . Macam lah tak kenal kot. huehuehue.

 
Detik detik menjelang pernikahan Oki. Seronok jer tengok bridemaids nye, semua sama baju sama tudung. Pokoknya memang matching lah :)lebih lebih oki yang anggun lagi hmmm.. nak macam ni ! Ya Allah..



Sebenarnya entry kali ni tak dah apa pun, saje update jer. Nampak betul blog bersawang. Lagipun, kebetulan OSD kan salah satu selebriti kesayanganku gitu. So, aku rasa tak best pula kalau tak update tentang hari ni. acececey. tak best lah sangat kau lang.

 
Subanallah, sama kacak sama cantik. Moga berbahagia hingga ke Jannah. Insha Allah.

Eh eh selanjutnya gambar cari kat google oke atau ke Kapanlagi.com. Dan oh ya, tengok dulu video kat bawah ni tau. wajib oke ? gigit siapa yang tak mau tengok. huhu kiding.



To
OSD & Pasangan,
Barakallahu lakuma wa baraka 'alaikuma wa jama'a bainakuma fi khaiir

Semoga diberkati oleh Allah bagi kamu berdua dan diberkati atas kamu berdua dan menghimpunkan kamu berdua dalam kebajikan.


With love,
Zila Abdullah


0 people yang sweet: