BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

12 April 2014

Childish? Yes, I am!


Assalamualaikum

eh ! aci tak korang kalau entry kali ni aku tak nak buat pendahuluan atau beri ayat ayat cinta bak berbunga bunga? kiranya lepas bagi salam, terus je cerita isi penting. rasanya kira aci la kan kan ? orait.!

Sebenarnya situasi penggiat blog yang tak berapa giat ni, juga seorang kiut ni. eh. terpuji diri sendiri pulak ni. Dan sangat pemalas lagi ni plus sangat kononnya bz jer ni, *walo. punya manyak ninininini* eh betul lah gua bz bro ! bz kenapa. ha tak paya tahu lah. segan nak cerita kat sini. Alright so ?

Nak jadi kan cerita, aku buat entry ni yang tajuknya ehek ehek macam kiut jer ni sebab nak tunjuk gambar jak. huehuehue sory bro ayat terlampau jujur gua bagi. kiki.  fine.aloo. jangan merajuk. meh pujuk pakai gambar yang satu ni.

Ewah ! kemain gambar ala2 zeriuz + senyum kambing gitu. kau.

Actually, begini guys buat masa ni aku betul betul kekeringan idea lah, entah kenapa. Banyak entry bertangguh dalam draft ni. Tapi, apakan daya. Tahap kemalasan melebihi tahap kerajinan wehh. Nie pun, buat entry sebab nak letak gambar dengan budakkecintaansangatnakalkesayangan dalam belog. sebab kononnya nak selarikanlah ni dengan tajuk and nak buat jadi kenangan kot2 bila budakkecintaansangatnakalkesayangan ni dah beso panjang adalah dorang kenang2 kakak kiut dorang ni. *kalaulahdorangtengokbelogni*

So, nahhhh.... gambarnya. malas suda taip panjang2.

Snap Snap kejap sambil pejam mata.

Ehek ehek ! trep trep kiut dulu si kawan kawangs.

Kalau korang tak nampak lagi kiut nya baju biru ni, tak nak kawan lah T_T


 
 Lang. Dimas. Masni. Masliana.

Sayang kali sejuta semua adik adik kakak lang yg kiut kiut ni. Jadi budak yg baik ye sayang2 semua. Jadi anak yg berguna buat ibubapa. amin. Dan ingat, kita hidup di dunia ni, sentiasa ada tanggungjawab. oke ?

With Love,
Zila Abdullah
Yang kiut. Sekian.

0 people yang sweet: