BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

13 July 2014

Selamat Ulang Tahun My Cinta !

Assalamualaikum ♥

Alhamdulilah. Akhirnya, dapat juga celebrate & bagi suprise untuk mak time sahur ke 8 pulak tu pastu mak pun masih tidur lagi. Tapi menjadi juga walaupun tanpa plan. Thanks Akak dek, cz dengan bantuan kek nya. Thanks geguys, Arnie Masni Ani Talib Mohammad Idris sebab temankan zila buat suprise walaupun masa tu papak tak dah di sisi mak. sebab papak awal pagi lagi pegi cari rezeki. Apapun, syukur mak rasa terharu jugakkk. Sebab kalau tak silap selama zila hidup tak pernah celebrate birhtday untuk mak. selalu tu, celebrate sekali dengan anniversary perkahwinan makpak tapi kali ni zila nekad nak juga bagi suprise dengan mak. masa haritu, hari ibu tak sambut oke sebab zila memang nak letak betul2 time hari lahir mak. bagi special sikit konon. Walaupun sebenarnya, zila hampir terlupa dengan nekad tu. haha.

Why ?

Sebab masa haritu, punya siokkk lah di bazar sembang2 dengan Jims & Akaknya menjual. Sampai sampai terlupa oh, nasib baik nampak kek kecik tu depan mata terus teringat yang besok tu hari jadi mak rupanya hahaha. Nasib baik oke ? and nasib baik jims murah hati sponsor tu kek  kecik weh. Thanks mamat bangla. yaa. yaaa. ya. cesss ! malu lah... huhu


 
My wish for moms ?

Selamat Ulang Tahun mak ^^
Moga panjang umur di murahkan rezeki banyak banyak.
Dipanjangkan jodoh dengan papak & sentiasa cantik sentiasa kiut.
Sayang mak kali sejuta tanpa ada hujung nya.
Mak juga lah ratu cantik yang tercantik di dunia.
Antara berjuta keindahan dalam hidup, mak lah salah satu paling terindah.
Terima kasih mak, sebab betul betul jadi mak yang sangat3 penyayang, baik hati, sprting gilak, perangai macam budak budak, pelawak dan macam macam lah. I love youuuuuu more and more and more Hajiah @ Nayyang Binti Nurhaji. Hari ni, (06/07/2014) genap umur mak 45tahun. Ashhh.. macam tak caya jak umur mak dengan perangai mak. Macam jauh oke.... mak, zila syg mak tao sgt3. Andai kata, masa boleh panjang dalam dunia zila harap dapat bersama mak dengan masa itu. Tapi, apa boleh buat dunia ni bersifat sementara tidak ada yang kekal selamanya dan andai kata masa boleh putar balik, zila harap dapat bersama mak lagi dari kecik sampai besar ber ulang ulang kali.

Apapun, zila tetap usaha untuk jadi anak yang the best in the world for you mak. Zila tau, zila banyak silap dan mak lah yang paling banyak berkorban macam macam untuk tengok zila happy. Terima kasih mak, tak tergambar dengan kata sayang ini untuk mak. tak terlukis cinta ini hanya untuk mak. Mak, Zila memohon maaf ya andai kata selama zila hidup di samping mak zila selalu buat mak kecewa menangis ker apa. Sungguh, lumrah kehidupan seorang anak dan ibu tak boleh zila hindari. Apapun, Muahhhhhhh for mak ku sayang. Love you...

Dari Anakmu yang banyak cerewetnya. songehnya. merajuknya. panas barannya.
Or whatever.

Ellang ♥


 
Like Moms Like Daughter <3

Zila harap sangat3, macam mana zila dapat jumpa mak di dunia begitulah juga zila dapat jumpa mak di akhirat sana. Insha Allah. Amin.

Ya Allah, Engkau pertemukanlah zila dan maknya di dunia dan akhirat. Amin.


Oke, gaku. lambat update. Sekian.



With Love,
Zila Abdullah
Anak Emas macikNayyang.

0 people yang sweet: