BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

25 August 2014

Salam Aidilfitri 2014 ♥

Assalamualaikum ♥

Alaa, lama giler aku taburkan janji kan blog. kononnya nak bagi tunjuk gambar raya harituh. Ishh... dasar pelupa janjiiikk ! Eh eh, sorry oke lupa ? Jadi pelupa sudah nie sejak dua menjak sebab banyak betul hal yang perlu di selesaikan . Cewaa... macam lah aku nie berkerja padahal duduk rumah jak. Haha.


By the way, Insha Allah.. beberapa minggu lagi . Mungkin ? Mungkin zila dah mula sibuk sikit. Tapi sesibuk manapun kalau ada mood  mengupdate blog insha Allah.. zila akan update dari semasa ke semasa. Cewaa ! Ayatt ambikau.



Tapi betul, zila akan update juga k my blog. Hehe
So, oke lh. Layan dulu lah gambar yang mungkin dah basi tapi bagi zila tak basi lagi oke. Hehe. 


Tahun nie tema ktaorg sekeluarga kunings2 gitu lorh ! haha



Mak selalu cantik sepanjang zaman.


Gegambarss dulu sebelum bersalaman dengan makbapak.


Time nie di rumah Atok & Nenak
Sempat snap dengan bebudakss comel nie juga my cuzzy
Mak & Mck Napsa.


My Cuzzy : Lian
Tuu diaaa.. muka muka orang penat bah, siap cengkak pinggang lagi huhu


 
Jauh di mata dekat di hati

Tahun nie raya adilfitri kami berdua tak dah rezeki bertemu di hari raya pertama tak pe lah Insha Allah doa banyak banyak moga moga tahun depan pulak ada rezeki.




Withlove,
Zila Abdullah
Yang tengah sibuk siapkan entry bertangguh.

03 August 2014

Pemalas


Assalamualaikum


Tampal gambar jap, Oke tak mix & match denim kitee ? just simple jeee.. hee
Adoiiinaaa... lama gilak juga ni nda mengupdate blog kesayangan kan ? Tapi ada jawapan yang lebih pasti boleh zila jawab, iaitu seperti tajuk besar kita dekat atas P E M A L A S ! WHY ? Bagi buuuuuuuuuu dulu lah ramai ramai dekat tuan punya blog ni.
Buuuuuuuuuu....Buuuuuuuuuu....
Hahaha. Pemalas lah update blog ! Eh eh eh Biar zila bagitau dulu lah, pemalas nak menaip oke sejak kebelakangan ni sebab KESIBUKAN MENJADI JADI.


Tau lah seperti sedia maklum sibuk terus empunya blog yang cantik sangat ni. Sibuk dengan keja kejanya. Kejanya ? Kejanya yang nda pasti. Hehe tapi serius kebelakangan ni zila sibuk guys, lain lagi sibuk dengan persiapan Ramadhan yang baru baru ni pastu persiapan raya lagi pastu sibuk mau beraya lagi mau p kahwin sepupu sepapan n kawan2 lagi. Aduina, nasib baik pinggang & badan ni kuat sikit tau kalau nda behh ! Sudah patah semua badan ni. Haha. Tapi kan, kalau perasan lah. Sekarang, zila rajin tu update dekat FACEBOOK zila kan ? Haha. Rajin lah sangat. Iya kot, rajin ! Sebab suka facebook ni ramai kawan zila yang ada facebook. So, itu lah salah satunya faktor kenapa zila suka online facebook.

Apapun, nanti lah update pasal gambar raya baru baru. Hari ni malas pulak nak menaip, so ? wish dulu lah. SELAMAT HARI RAYA FOR MY BLOG DAN MAAF ZAHIR & BATIN. MAAF DI ATAS KEALPAAN SELAMA INI YANG BERNIAT TAHUN NI NAK SELALU UPDATE TAPI TAK MAMPU LAGI NAK TUNAIKAN. SORRY MY BLOG KECINTAAN. Whatever, oke lah guys nanti malas pula suda ni menaip. Nanti hang out lah lagi di entry akan datang. Much love ♥

With love,
Zila Abdullah.
Yang Pemalas. sekian.