BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

03 August 2014

Pemalas


Assalamualaikum


Tampal gambar jap, Oke tak mix & match denim kitee ? just simple jeee.. hee
Adoiiinaaa... lama gilak juga ni nda mengupdate blog kesayangan kan ? Tapi ada jawapan yang lebih pasti boleh zila jawab, iaitu seperti tajuk besar kita dekat atas P E M A L A S ! WHY ? Bagi buuuuuuuuuu dulu lah ramai ramai dekat tuan punya blog ni.
Buuuuuuuuuu....Buuuuuuuuuu....
Hahaha. Pemalas lah update blog ! Eh eh eh Biar zila bagitau dulu lah, pemalas nak menaip oke sejak kebelakangan ni sebab KESIBUKAN MENJADI JADI.


Tau lah seperti sedia maklum sibuk terus empunya blog yang cantik sangat ni. Sibuk dengan keja kejanya. Kejanya ? Kejanya yang nda pasti. Hehe tapi serius kebelakangan ni zila sibuk guys, lain lagi sibuk dengan persiapan Ramadhan yang baru baru ni pastu persiapan raya lagi pastu sibuk mau beraya lagi mau p kahwin sepupu sepapan n kawan2 lagi. Aduina, nasib baik pinggang & badan ni kuat sikit tau kalau nda behh ! Sudah patah semua badan ni. Haha. Tapi kan, kalau perasan lah. Sekarang, zila rajin tu update dekat FACEBOOK zila kan ? Haha. Rajin lah sangat. Iya kot, rajin ! Sebab suka facebook ni ramai kawan zila yang ada facebook. So, itu lah salah satunya faktor kenapa zila suka online facebook.

Apapun, nanti lah update pasal gambar raya baru baru. Hari ni malas pulak nak menaip, so ? wish dulu lah. SELAMAT HARI RAYA FOR MY BLOG DAN MAAF ZAHIR & BATIN. MAAF DI ATAS KEALPAAN SELAMA INI YANG BERNIAT TAHUN NI NAK SELALU UPDATE TAPI TAK MAMPU LAGI NAK TUNAIKAN. SORRY MY BLOG KECINTAAN. Whatever, oke lah guys nanti malas pula suda ni menaip. Nanti hang out lah lagi di entry akan datang. Much love ♥

With love,
Zila Abdullah.
Yang Pemalas. sekian.

0 people yang sweet: