BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

25 August 2014

Salam Aidilfitri 2014 ♥

Assalamualaikum ♥

Alaa, lama giler aku taburkan janji kan blog. kononnya nak bagi tunjuk gambar raya harituh. Ishh... dasar pelupa janjiiikk ! Eh eh, sorry oke lupa ? Jadi pelupa sudah nie sejak dua menjak sebab banyak betul hal yang perlu di selesaikan . Cewaa... macam lah aku nie berkerja padahal duduk rumah jak. Haha.


By the way, Insha Allah.. beberapa minggu lagi . Mungkin ? Mungkin zila dah mula sibuk sikit. Tapi sesibuk manapun kalau ada mood  mengupdate blog insha Allah.. zila akan update dari semasa ke semasa. Cewaa ! Ayatt ambikau.



Tapi betul, zila akan update juga k my blog. Hehe
So, oke lh. Layan dulu lah gambar yang mungkin dah basi tapi bagi zila tak basi lagi oke. Hehe. 


Tahun nie tema ktaorg sekeluarga kunings2 gitu lorh ! haha



Mak selalu cantik sepanjang zaman.


Gegambarss dulu sebelum bersalaman dengan makbapak.


Time nie di rumah Atok & Nenak
Sempat snap dengan bebudakss comel nie juga my cuzzy
Mak & Mck Napsa.


My Cuzzy : Lian
Tuu diaaa.. muka muka orang penat bah, siap cengkak pinggang lagi huhu


 
Jauh di mata dekat di hati

Tahun nie raya adilfitri kami berdua tak dah rezeki bertemu di hari raya pertama tak pe lah Insha Allah doa banyak banyak moga moga tahun depan pulak ada rezeki.




Withlove,
Zila Abdullah
Yang tengah sibuk siapkan entry bertangguh.

0 people yang sweet: