BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

16 December 2015

Trismester 3

Assalamualaikum..

Oke. Gaku.. Dekat 1 tahun tak pernah update blog. Sekian. Hee

Alhamdulilah.. usia kandungan sudah pun mencecah 8 bulan. Worep ! worep ! Bermakna baki bulan yang tersisa lagi 1 bulan untuk jumpa si kecik comel omel dalam perut ni. Due 30/04/2016 ni huhay! Tak sabar nya rasanya tunggu waktu tu tau.. Huhu.. rasa macam eh.. cepat lah masa berlalu tak sabar aku mau tengok cinta hati harta berhargaku ni.. tolonglah.. hati meronta ronta suda ni. Tapi kena tetap bersabar dan bersabar sehingga last 3rd trimester. Seee! Akhirnya berjaya tinggal tunggu waktu yg tersisa jak ni.

Hari makin hari makin terasa gerak gerak dalam perut... ajaibnya rasa bila jadi bakal seorang ibu ni rupanya... terasa dunia ni, hari ke hari indahnya tidak terhitung.. walaupun ya, aku seorang yg banyak songeh jugk lah time mengandung hehe... part paling best, bila terbangun dari tidur dalam jam 2 atau 3 terpaksa lah si husband bangun buatkan bini nya air panas + bubur nasi. Indah moment tu. Macam rasa diri ni princess dalam dunia sendiri. Huhayyy...

So, setakat ni jak lh ceritanya ya.. insha Allah. Mohon doanya supaya rajin2 lh pemilik blog ni update blognya... k tata..

Dear jljunior,
Ibu and Yaya can't wait to see you sayang. Membesar dengan sihat ya anak ibu!
Toodles! 😘

With love,
Zila Abdullah

0 people yang sweet: